fbpx

Centigo wederom top 15 kantoor van Nederland

15 mei 2018

Centigo B.V. strijdt mee om de Exact Cloud Award.  Dit is dé verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met klanten hoog in het vaandel hebben staan. Deze jaarlijkse uitgegeven prijs wordt door Exact georganiseerd onder alle 8.000 kantoren van Nederland. Centigo behoort voor het vierde jaar op rij tot de top 15 kantoren in Nederland en is hierdoor genomineerd voor de Cloud Award.

Onder leiding van Mark Maathuis is Centigo, met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Almelo, bezig de accountants- en administratiewereld te veranderen door haar innovatieve werkwijzen. Centigo onderscheidt zich onder andere door het werken met vaste maandtarieven en het volledig digitaal samenwerken met ondernemers. Voordelen voor ondernemers zijn het efficiënte werken en altijd inzicht in je administratie. Ook qua tarief weet de ondernemer meteen waar deze aan toe is. “Door het efficiënte werken op ons kantoor liggen onze tarieven beduidend lager dan bij traditionele kantoren” zegt Maathuis. “Daarnaast hanteren we een no-nonsense aanpak en optimaliseren we de administratie door bijvoorbeeld de realisatie van webkoppelingen tussen webshops en de administratie.” Dat deze werkwijze bij ondernemers aanslaat blijkt wel uit de jaarlijkse groeicijfers van Centigo van ruim 300% en een klantenbestand met zowel nationale als internationale klanten.

Ballonvaart voor stemmers

Om door te dringen tot de finale moet Centigo zo veel mogelijk stemmen binnen te halen. Stemmen kan nog tot eind juni 2018 via deze link.

Onder alle stemmers wordt er balloonvaart verloot. Tevens ontvangt iedere 15e stemmer een unieke USB ventilator.
Vrijdag 6 juli zal de winnaar van de ballonvaart via de website en Facebook van Centigo bekend worden gemaakt.

De ballonvaart wordt samen met Greetzz ballonvaarten georganiseerd en omvat:

Tijdens Exact Live op woensdag 10 oktober 2018 in de Jaarbeurs Utrecht wordt de winnaar van de Exact Cloud Awards bekend gemaakt.

 


Ga terug naar het overzicht