fbpx

Outsourcen

Outsourcen van je administratie brengt veel voordelen met zich mee

Voordelen outsourcen financiële administratie

Het outsourcen van je financiële administratie brengt vele voordelen met zich mee.
Door onze persoonlijke en deskundige aanpak kan Centigo onze klanten ontzorgen zodat deze zich kan focussen op de core business. We zijn zowel op de profit als de non-profit markt actief.
Klanten kunnen dan ook de complete administratie én alle processen hierom heen aan Centigo uitbesteden. Hieronder hebben we er een aantal voordelen benoemd. Wij leveren graag maatwerk dus neem contact met ons op om alle voordelen voor jouw organisatie in kaart te brengen.


Je financiële afdeling uitbesteden?

Wij zien dat telkens meer bedrijven ervoor kiezen voor het volledig outsourcen van hun gehele financiële afdeling. Door de toegenomen efficiency en digitalisering van de administratie is dit veelal geen fulltime functie meer. Hierdoor is deze functie vaak lastig in te vullen en vraagt om andere competenties. Bij Centigo kun je terecht om je volledige financiële administratie of een gedeelte hiervan uit te besteden. Hieronder een aantal werkzaamheden die wij jullie uit handen kunnen nemen. Ook hier leveren wij maatwerk dus onderstaande overzicht is niet uitputtend.

Deze klanten hebben al voor ons gekozen

Wil je meer informatie?

Vraag nu vrijblijvend onze brochure aan.

    Overtuigd van de kracht van Centigo?

    Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Voor vragen, meer informatie of een oplossing op maat. Bij Centigo ben je zeker van een oplossing die past bij jouw wensen!

    Ik wil meer weten Bekijk de prijzen