Wij zijn genonimeerd voor de Exact Cloud Awards! Stem nu voor ons →

Over ons

Wie zijn we en waar staan we voor? Maak kennis met Centigo.

Over Centigo

Centigo wil ondernemers zoveel mogelijk ontzorgen op het gebied van administratie en belastingaangiften. Dat betekent dat je kunt rekenen op een dienstverlening tegen de hoogst mogelijke kwaliteit en professionaliteit. Bovendien doen we dit tegen een vast scherp tarief.

Onze aanvullende services

Centigo bied je graag handige aanvullende diensten. Bijvoorbeeld met onze scanservice. Heb je facturen per post ontvangen? Dan scannen wij de papieren factuur gratis in en verwerken we deze voor je in de administratie. Daarnaast houden we van heldere communicatie en korte lijnen. We zijn dan ook via Whatsapp bereikbaar. Simpel, snel, toegankelijk.

Innovatief en duurzaam

Zowel in 2015 als 2016 is Centigo door Exact aangemerkt als één van de meest innovatieve accountants- of administratiekantoren van Nederland. We melden bovendien met gepaste trots dat we ook één van de kanshebbers zijn voor de Cloud Awards van 2016. Een belangrijke reden hiervoor is dat we veelal werkzaam zijn in de cloud. Hierdoor houden we het overzichtelijk en vooral ook duurzaam. Lees hier meer over op onze speciale website www.duurzameaccountant.nl.

Onze kernwaarden

Wie zijn we en wat vinden we belangrijk?

  • Betrouwbaar
  • Vernieuwend
  • Professioneel
  • Klantgericht
  • Pro actief

Mark Maathuis QC

Eigenaar/Directeur

Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik diverse managementfuncties vervuld, de laatste 9 jaren als zelfstandig ondernemer. Als ondernemer zat ik vaak aan de andere kant van de tafel en weet dus waar het beter kan. Het viel me op dat administratie- en accountantskantoren vaak niet transparant zijn in hun declaraties. De markt is onnodig duur, gaat niet mee met de tijd en is te passief. Dat kan anders. Met Centigo bewijzen we dat een kwalitatieve dienstverlening, waarin ondernemers maximaal worden ontzorgt en gefaciliteerd, eenvoudig samen gaat met scherpe tarieven. Dit doen we door het optimaliseren van processen en software. Inmiddels bestaat Centigo uit een team van specialisten zoals fiscalisten, assistent accountants en salarisadministrateurs. Door deze aanpak zijn we succesvol en snelgroeiend.

Overtuigd van de kracht van Centigo?

Op zoek naar meer informatie, een maatwerk oplossing of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je dan graag aan een spoedige en gerichte oplossing.

Ik wil meer weten Bekijk de prijzen