fbpx

Over ons

Wie zijn we en waar staan we voor? Maak kennis met Centigo.

Over Centigo

Centigo wil elke ondernemer het gemak laten ervaren van een transparante boekhouder voor een vaste prijs zonder verassingen. Want wij vinden dat elke ondernemer zich volledig moet kunnen focussen op de corebusiness. Wij werken voor ZZP’ers en het MKB. En het stopt bij ons niet bij boekhouden. Wij beheren, optimaliseren en digitaliseren complete financiële afdelingen van MKB’ers of scale-ups die hierdoor de vrijheid van ondernemen weer ervaren.

Onze (persoonlijke) benadering

Wij houden van heldere communicatie, korte lijnen en vaste contactpersonen. Wel zo efficiënt voor zowel de ondernemer als voor ons. Daarnaast leveren we graag maatwerk omdat niet alle klanten hetzelfde zijn of soms iets extra’s nodig hebben.

Innovatief en duurzaam

Centigo is al 5 jaar op rij door Exact aangemerkt als één van de meest innovatieve administratiekantoor van Nederland. Belangrijke redenen hiervoor zijn dat we digitaal samenwerken met onze klanten en onze complete en overzichtelijke dienstverleningspakketten. Wij voorzien al onze klanten van een app waarbij je eenvoudig foto’s van bonnetjes en facturen direct kunnen insturen naar de administratie. Lekker gemakkelijk toch?

Systemen en branches

Welke software of tool je ook gebruikt, wij helpen je eenvoudig en zonder gedoe met de overstap naar Centigo, al dan niet met je eigen systeem. We hebben ervaring in (bijna alle) boekhoud- en ERP software zoals Twinfield, Snelstart, AFAS, Dynamics, SAP, iMuis, King, Moneymonk, Moneybird, Acumulus, Informer, Asperion, Davilex, Jortt, e-boekhouden, Tellow, etc. Verder hebben wij ruime ervaring in allerlei branches zoals zakelijke dienstverlening, ICT, werving/selectie en uitzenden, vastgoed, e-commerce, zorg en welzijn, voedingsindustrie, etc.

Mark Maathuis QC

Eigenaar/Directeur

Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik diverse financiële- en managementfuncties vervuld, waarvan ruim 9 jaar als zelfstandig interim manager. Als ondernemer zat ik vaak aan de andere kant van de tafel en weet dus waar het beter kan. Het viel me op dat administratie- en accountantskantoren vaak niet transparant zijn in hun declaraties. De markt is onnodig duur, gaat niet mee met de tijd en is te passief. Dat kan anders. Met Centigo bewijzen we dat een kwalitatieve goede dienstverlening, waarin ondernemers maximaal worden ontzorgt en gefaciliteerd, eenvoudig samen gaan met scherpe tarieven. Dit doen we door het optimaliseren van processen en software. Inmiddels bestaat Centigo uit een team van specialisten zoals fiscalisten, assistent accountants en salarisadministrateurs en hebben we in Nederland een tweetal eigen kantoren en sinds 2020 een kantoor in Brussel. Door deze bewezen aanpak zijn we succesvol en snelgroeiend.

Overtuigd van de kracht van Centigo?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Voor vragen, meer informatie of een oplossing op maat. Bij Centigo ben je zeker van een oplossing die past bij jouw wensen!

Ik wil meer weten Bekijk de prijzen